Yrityssähkö

Edullista sähköä yrityksellesi

Yrityssähkö

Sähkösopimus yrityksen tarpeen mukaan!

Tarjoamme yrityksille yksilöllisiä, tarpeiden mukaan räätälöityjä ratkaisuja sähkön hankintaan. Voit valita hyvin ennakoitavissa olevan määräaikaisen tai dynaamisen sopimuksen, tai sähköpörssin tuntihintaan perustuvan SPOT-sopimuksen. Voit halutessasi hankkia yrityksesi sähkön myös EKOenergia-merkittynä. Yritysmyyntimme vastaa mielellään mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Haluatko edullisempaa sähköä yrityksellesi?

Soita 020 690 505 (mpm/pvm) asiakaspalvelumme palvelee arkisin 8-16

Jätä soittopyyntö – yritysmyynnin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä oheinen lomake ja saat nopeasti edullisen tarjouksen yrityksesi sähkönhankinnasta

Määräaikainen sopimus

Kun haluat ennakoida sähkön hintaa etukäteen, yrityksellesi sopii parhaiten määräaikainen, kiinteähintainen sopimus. Voit valita vapaasti sopimuksesi keston, joka voi olla muutamasta kuukaudesta useampaan vuoteen. Asiantuntijamme auttavat mielellään sopimuksen keston määrittelyssä ja sopivimman sähkötuotteen valinnassa juuri sinun yrityksellesi sopivaksi.

Dynaaminen sopimus

Jos yrityksesi käyttää runsaasti energiaa ja haluat sähkön hintasi aktiiviseen seurantaan, dynaaminen sähkösopimus on oikea valinta. Yrityksesi sähkön hankinnan perustana on yhteisesti luotu suunnitelma, ja hankintaa hoidetaan aktiivisesti sähkömarkkinoiden hintatilanne huomioiden. Pitkäjänteisellä yhteistyöllä saavutamme parhaan lopputuloksen.

Spot-hintainen sopimus

Jos yrityksesi haluaa olla jatkuvasti ajan hermolla myös sähkön hinnasta, on tuntihintaan perustuva sopimus oiva vaihtoehto. Kun sähköntoimitus perustuu suoraan spot-hintaan, Suomen spot-hinnasta ja myyjän marginaalista muodostuva kokonaishinta sisältää kaikki sähköntoimitukseen liittyvät kustannukset.

Suurimmille sähkönkäyttäjille sopii myös Spot-hintaan perustuva dynaaminen sopimus. Siinä laskutushinta muodostuu tuntitason spot-hinnasta sekä erikseen sovittujen tasatehoisten hinnankiinnitysten arvosta.

Säästöä sähköllä

Täytä lomakkeen kaikki kentät yrityksesi tiedoilla – saat vaivattomasti ja nopeasti edullisen, tarpeittesi mukaan räätälöidyn sähkoösopimustarjouksen yrityksellesi.

Please leave this field empty.

Ympäristön hyvinvointi on meille tärkeää

Lappeenrannan Energia on sitoutunut kehittämään toimintansa ympäristöystävällisyyttä entisestään. Aiempien investointiemme lisäksi sijoitamme jatkossakin voimallisesti ympäristöystävälliseen energiantuotantoon.

Tarjoamme sähköasiakkaille Metsävoimaa ja Tuulivoimaa, joille on myönnetty kansainvälinen EKOenergia-merkki.

Omistamme osuuden Kaukaan Voima Oy:stä, jonka biovoimalaitoksessa tuotetaan eteläkarjalaista Metsävoimaa yhteistuotantona kaukolämmön kanssa. Voimalaitos on vähentänyt merkittävästi energiantuotannon hiilidioksidipäästöjä alueella.

Lappeenrannan Energian Tuulivoima tuotetaan Suomen Hyötytuulen tuulipuistoissa. Edistämme tuulivoiman käyttöä myös Tuulisaimaa Oy:ssä.