Sopiva-sähkösopimus

EKOenergiaa sinulle, joka haluat ettei sähkölasku yllätä.

Sopiva-sähkösopimus – EKOenergiaa ilman sitoumusta

Sopiva-sähkösopimus on helppo ja ekologinen valinta. Saat pelkän kuukausimaksun hinnalla uusiutuvaa EKOenergiaa kaikkiin sähkötarpeisiisi – ja tiedät sähkön hinnan etukäteen ilman yllätyksiä. Sähkö tuotetaan Lappeenrannan Kaukaan biovoimalaitoksessa ja Suomen Hyötytuulen tuulipuistoissa. Sopiva on toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus.

EKOenergiaa kiinteään kuukausihintaan

Sopiva S

Täsmävalinta pieneen asuntoon  – uusi Sopiva S

Sopiva S -sähkösopimus on voimassa toistaiseksi ja sen hinta pysyy samana joka kuukausi. Sopiva S -sähkösopimus sopii parhaiten sinulle, joka haluat tietää sähkön hinnan etukäteen ilman yllätyksiä ja taloutesi sähkönkulutus on enintään 1500 kWh vuodessa. Sopiva S sopii erinomaisesti pienen kerrostaloasunnon sähkösopimukseksi.

6,90
eur/kk

Sopiva S -sähkösopimuksen hinnalla saat käyttää 1500 kWh vuodessa. 125 kWh kuukaudessa ylittävältä osuudelta veloitamme 5,50 snt/kWh. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja sen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Sopimus sisältää sähköenergian myynnin talouteen, jossa ei ole sähkölämmitystä. Oman alueesi jakeluyhtiö perii käytetyn sähköenergian perusteella siirtomaksun. Tee vihreä valinta myös laskutuksessa ja tilaa e-lasku omasta pankistasi..

Sopiva M

Vaivaton sähkösopimus kerros- tai rivitaloasuntoon – sama hinta joka kuukausi!

Sopiva M -sähkösopimus on voimassa toistaiseksi ja sen hinta pysyy samana joka kuukausi. Sopiva M -sähkösopimus sopii parhaiten sinulle, joka haluat tietää sähkön hinnan etukäteen ilman yllätyksiä ja taloutesi sähkönkulutus on enintään 3000 kWh vuodessa. Sopiva M sopii erinomaisesti esimerkiksi kerrostaloasunnon tai pienehkön rivitaloasunnon sähkösopimukseksi.

12,90
eur/kk

Sopiva M -sähkösopimuksen hinnalla saat käyttää 3000 kWh vuodessa. 250 kWh kuukaudessa ylittävältä osuudelta veloitamme 5,50 snt/kWh. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja sen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Sopimus sisältää sähköenergian myynnin talouteen, jossa ei ole sähkölämmitystä. Oman alueesi jakeluyhtiö perii käytetyn sähköenergian perusteella siirtomaksun. Tee vihreä valinta myös laskutuksessa ja tilaa e-lasku omasta pankistasi..

Sopiva L

Erinomainen sähkösopimus pienehköihin omakotitaloihin – tiedät aina kk-hinnan etukäteen!

Sopiva L -sähkösopimus on voimassa toistaiseksi ja sen hinta pysyy samana joka kuukausi. Sopiva L -sähkösopimus sopii parhaiten sinulle, joka haluat tietää sähkön hinnan etukäteen ilman yllätyksiä ja taloutesi sähkönkulutus on enintään 6000 kWh vuodessa. Sopiva L sopii erinomaisesti pienen omakotitalon sähkösopimukseksi.

24,90
eur/kk

Sopiva L -sähkösopimuksen hinnalla saat käyttää 6000 kWh vuodessa. 500 kWh kuukaudessa ylittävältä osuudelta veloitamme 5,50 snt/kWh. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja sen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Sopimus sisältää sähköenergian myynnin talouteen, jossa ei ole sähkölämmitystä. Oman alueesi jakeluyhtiö perii käytetyn sähköenergian perusteella siirtomaksun. Tee vihreä valinta myös laskutuksessa ja tilaa e-lasku omasta pankistasi.

Lappeenrannan Energia Oy - EKOenergia
EKOenergiaa kiinteään kuukausihintaan

Sopiva-sähkösopimus