Sopiva

EKOenergiaa helposti ja edullisesti kiinteällä kuukausimaksulla.

Sopiva-sähkösopimus on helppo ja ekologinen valinta. Saat pelkän kuukausimaksun hinnalla uusiutuvaa EKOenergiaa kaikkiin sähkötarpeisiisi, kun sähkönkulutuksesi on enintään 3000 kWh tai 6000 kWh vuodessa. Sähkö tuotetaan Lappeenrannan Kaukaan biovoimalaitoksessa ja Suomen Hyötytuulen tuulipuistoissa. Sopiva-sähkösopimus sopii parhaiten sinulle, joka haluat tietää sähkön hinnan etukäteen ilman yllätyksiä. Sopiva on toistaiseksi voimassaoleva sähkösopimus.

EKOenergiaa kiinteään kuukausihintaan

Sopiva

Sähkösopimus enintään 3000 kWh vuodessa kuluttaville!

Sopiva-sähkösopimus on voimassa toistaiseksi ja sen hinta pysyy samana joka kuukausi. Sopiva -sähkösopimus sopii parhaiten sinulle, joka haluat tietää sähkön hinnan etukäteen ilman yllätyksiä ja taloutesi sähkönkulutus on enintään 3000 kWh vuodessa. Sopiva sopii erinomaisesti kerrostaloasunnon sähkösopimukseksi. Sähkö tuotetaan uusiutuvalla EKOenergialla Lappeenrannan Kaukaan biovoimalaitoksessa ja Suomen Hyötytuulen tuulipuistoissa.

12,90
eur/kk

Sopiva-sähkösopimuksen hinnalla saat käyttää 3000 kWh vuodessa. 250 kWh kuukaudessa ylittävältä osuudelta veloitamme 5,50 snt/kWh. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja sen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Sopimus sisältää sähköenergian myynnin talouteen, jossa ei ole sähkölämmitystä. Oman alueesi jakeluyhtiö perii käytetyn sähköenergian perusteella siirtomaksun. Tee vihreä valinta myös laskutuksessa ja tilaa e-lasku omasta pankistasi..

Sopiva+

Sähkösopimus enintään 6000 kWh vuodessa kuluttaville!

Sopiva+ -sähkösopimus on voimassa toistaiseksi ja sen hinta pysyy samana joka kuukausi. Sopiva+ -sähkösopimus sopii parhaiten sinulle, joka haluat tietää sähkön hinnan etukäteen ilman yllätyksiä ja taloutesi sähkönkulutus on enintään 6000 kWh vuodessa. Sopiva+ sopii erinomaisesti pienen omakotitalon sähkösopimukseksi. Sähkö tuotetaan uusiutuvalla EKOenergialla Lappeenrannan Kaukaan biovoimalaitoksessa ja Suomen Hyötytuulen tuulipuistoissa.

24,90
eur/kk

Sopiva+ -sähkösopimuksen hinnalla saat käyttää 6000 kWh vuodessa. 500 kWh kuukaudessa ylittävältä osuudelta veloitamme 5,50 snt/kWh. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja sen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Sopimus sisältää sähköenergian myynnin talouteen, jossa ei ole sähkölämmitystä. Oman alueesi jakeluyhtiö perii käytetyn sähköenergian perusteella siirtomaksun. Tee vihreä valinta myös laskutuksessa ja tilaa e-lasku omasta pankistasi.

Lappeenrannan Energia Oy - EKOenergia
EKOenergiaa kiinteään kuukausihintaan

Sopiva-sähkösopimus