Please leave this field empty.

Sopiva-sähkösopimus

Energiaa helposti ja edullisesti kiinteällä kuukausimaksulla!

Sopiva-sähkösopimuksella saat uusiutuvaa EKOenergiaa kätevästi kiinteään kuukausihintaan - tiedät siis aina etukäteen, kuinka paljon maksat käyttämästäsi sähköstä. Et ole myöskään sidottu pitkään sopimukseen, sillä sopimus on voimassa toistaiseksi eli voit halutessasi peruuttaa tilauksen milloin vain. Tee vaivaton sopimus heti: valitse kodillesi sopivin Sopiva-sähkösopimus ja täytä tietosi. Mikäli sinulla on jo sähkösopimus, hoidamme sen irtisanomisen puolestasi.

 • Sopiva S

  Pienen kerrostaloasunnon sähkösopimus tai kun taloudessasi kuluu sähköä vuosittain yleensä alle 1500 kWh.

  Tilaa Sopiva S
 • Sopiva M

  Kerros- tai rivitalokodin sähkösopimus tai kun taloudessasi kuluu sähköä vuosittain yleensä alle 3000 kWh.

  Tilaa Sopiva M
 • Sopiva L

  Pienelle omakotitalolle sopiva sähkösopimus tai kun taloudessasi kuluu sähköä vuosittain yleensä alle 6000 kWh.

  Tilaa Sopiva L

Sopiva-sähkösopimuksen hinnalla saat käyttää kokoluokasta riippuen 1500 kWh (S), 3000 kWh (M) tai 6000 kWh (L) vuodessa kiinteään hintaan. Kuukausitason käyttörajat ovat 125 kWh (S), 250 kWh (M) ja 500 kWh (L). Ylimenevältä osuudelta veloitamme 5,50 snt/kWh. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja sen irtisanomisaika on 14 vuorokautta. Sopimus sisältää sähköenergian myynnin talouteen, jossa ei ole sähkölämmitystä. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Tee vihreä valinta myös laskutuksessa ja tilaa e-lasku omasta pankistasi.

Tee sähkösopimus 2/3

Täydennä käyttöpaikan tiedot ja siirry täyttämään yhteystietosi. Mikäli sinulla on jo sähkösopimus, irtisanomme sen puolestasi.

 • Kerros-/rivitalo
 • Pientalo
 • Vapaa-ajan asunto
 • Yritys
Oletko muuttamassa?

Jotta voimme varmistua että kodissasi on muuttopäivänäsi sähkö käytettävissä, sopimuksesi voi alkaa kahden arkipäivän kuluttua. Mikäli tarvitset sähköä aikaisemmin, soitathan asiakaspalveluumme: 020 690 505.

Siirry seuraavaan vaiheeseen

Tee sähkösopimus 3/3

Täytä vielä omat tietosi ja vahvista sopimus. Saat sähköpostiisi tilauksestasi yhteenvedon.

Minulle saa lähettää sähköisesti Lappeenrannan Energian asiakasviestintään ja sopimusasioihin liittyviä viestejä (mm. sopimusvahvistukset ja hintailmoitukset).
Siirry edelliseen vaiheeseen

Kiitos tilauksestasi!

Olemme lähettäneet tiedot uudesta sähkösopimuksestasi ja suorat yhteystietomme antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Asiakasjärjestelmän muutosten vuoksi sopimusten käsittelyssä saattaa olla viivettä.

Kiireellisisssä asioissa voitte olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin numerossa 020 690 505 (mpm/pvm), valinta 3.

Sopimustyyppisi

Sähkönkulutus

Kiinteä hinta

Maksuttomassa online-palvelussa voit mm. muokata asiakas- ja laskutustietojasi sekä seurata energian kulutustasi 24/7 -silloin kuin sinulle parhaiten sopii:

Voimmeko auttaa?