Sopimustyypit

Nyt voit valita sinulle parhaan ja edullisimman sopimustyypin. Lue lisää sopimustyypeistämme ja tee edullisempi sähkösopimus muutamassa minuutissa!

Tee edullisempi sähkösopimus hetkessä! Valitse haluamasi sähkötuote ja yhdistä se sinulle edullisimpaan sopimustyyppiin.

1.

Valitse sähkötuote

2.

Valitse sopimustyyppi

Kiinteä - Sähkösopimus
Kiinteä

Kiinteä

Sama edullinen hinta koko sopimuskauden ajan

Kiinteä määräaikainen sähkösopimus tehdään kerralla joko 12 tai 24 kuukauden määräajalle. Kiinteä-sähkösopimus sopii parhaiten sinulle, joka haluat tietää sähkön hinnan etukäteen ilman yllätyksiä. Sähkön hinta pysyy samana koko valitun sopimuskauden ajan.

Varma - Sähkösopimus
Varma

Varma

Vuosineljänneksittäin markkinahinnan mukaan päivittyvä hinta

Varma sähkösopimus on voimassa toistaiseksi ja sen hinta päivittyy kolmen kuukauden välein aina vuosineljänneksittäin. Varma-sähkösopimus sopii parhaiten sinulle, joka haluat vaivattoman sopimuksen ja säännöllisesti markkinan mukaan päivittyvän hinnan.

Markkina - Sähkösopimus
Markkina

Markkina

Tunneittain sähköpörssin hintatason mukaan päivittyvä hinta

Markkina sähkösopimus on voimassa toistaiseksi ja sen hinta muodostuu tuntikohtaisesti sähkön pörssihinnan mukaan. Markkina-sähkösopimus sopii parhaiten sinulle, joka haluat seurata sähkön hintaa ja kohdistaa kulutusta edullisempien tuntien ajalle. Tuntikohtaiset spot-hinnat löytyvät osoitteesta www.nordpoolspot.com. Pörssisähkön hintaseuranta onnistuu kätevästi myös Fingridin tarjoamalla Tuntihinta-mobiilisovelluksella.

Sopiva-sähkösopimus

EKOenergiaa helposti ja edullisesti kiinteällä kuukausimaksulla alk. 6,90 €/kk.

Katso tarjouksemme myös muista sähkötuotteista ja tee edullinen sähkösopimus kanssamme vain muutamassa minuutissa!