Aito

Aurinkopaneelit helposti ja edullisesti korottomalla osamaksulla

Säästä rahaa ja luontoa

Tee ekoteko kohti omavaraista sähköntuotantoa ja hanki Aito-aurinkopaketti. Saat aurinkopaneelit avaimet käteen -toimituksena luotettavasti paikalliselta toimijalta. Aito-aurinkopaketin kokoluokka voidaan skaalata kohteen mukaan, joten voit hankkia aurinkopaneelit kätevästi kotiin, taloyhtiöön tai yritykseen. Tilaa maksuton kartoitus nyt.

Tuotantopotentiaalisi
kartoitus
Aurinkopaneeli asennus
Asennus
ammattilaisen toimesta
Käyttöopastus ja -vinkit
asiantuntijalta

Aito-aurinkopaketilla maksat kaikki aurinkosähkön tuottamiseen liittyvät laitteistot (paneelit, invertteri ja oheislaitteet) kuukausittain 60 kuukauden maksuajalla. Hintaan lisätään kotitalousvähennyskelpoiset asennuskustannukset, jotka veloitetaan ensimmäisen erän yhteydessä.

Aito-aurinkopaketit alk.

Aurinkopaneelit korottomalla osamaksulla

Ekologista sähköntuotantoa, johon saa tukea

Kotitalouteen

Yksityiset henkilöt saavat 50% kotitalousvähennystä aurinkojärjestelmän asentamisesta omakotitaloon tai vapaa-ajan asuntoon. Kotitalousvähennystä haettaessa omavastuu on 100 € vuodessa, ja vähennyksen maksimimäärä on 2 400 € vuodessa henkilöä kohden.

Yrityksille

Yritysten, yhteisöjen, seurakuntien ja säätiöiden on mahdollista saada energiatukea uusiutuvia energialähteitä hyödyntäviin energiaratkaisuihin. Energiatuen suuruus yritysten aurinkosähköhankkeissa on 25%.

Maatilalle

Maatilalle hankittavaan aurinkopaneelipakettiin voi saada jopa 40% investointituen. Investointi on tukikelpoinen, kun energiaa käytetään maatalouden tuotantotoiminnassa ja energialaitoksessa hyödynnetään uusiutuvaa energialähdettä.

Tilaa maksuton kartoitus

Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä. Teemme sinulle aurinkopaketista maksuttoman kartoituksen, joka ei sido sinua vielä mihinkään. Kartoituksen avulla saat myös vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin, joista yleisimpiä on listattu alle.

Haluan antaa lisätietoja kohteesta +

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Saat meiltä apua kaikkiin aurinkopaneelien hankintaan, asentamiseen ja sähköverkkoon liittämiseen liittyviin lupiin ja selvityksiin tilaamalla maksuttoman kartoituksen.

Laskemme puolestasi juuri sinulle sopivan mitoituksen kohteen kulutuksen mukaisesti. Aurinkosähköjärjestelmän mitoituksessa on aina tavoitteena saada suurin osa tuotetusta sähköstä omaan käyttöön.

Täsmennämme aurinkopaneelien määrän aurinkosähköjärjestelmän mitoituksessa kun tilaat maksuttoman kartoituksen. Tuotetusta sähköstä pyritään mitoituksen avulla saamaan suurin osa omaan käyttöön.

Aurinkosähköjärjestelmän avulla säästöä syntyy sähkön ostokustannuksista, siirtomaksuissa ja veroissa.

Myyntiä kannattavampaa on aina hyödyntää tuotettu sähkö itse, mutta myydessäsi tuotannon mahdollisen ylijäämän meille, saat tietenkin lisätuloja.

Aurinko on täysin saasteeton ja ehtymätön energianlähde, joten hiilijalanjälkesi pienentyy huomattavasti aurinkoenergiaa hyödyntämällä. Lisäksi järjestelmän alkuinvestoinnin jälkeen tuotanto on käytännössä ilmaista.

Tarjoamamme Aito-aurinkopaketin järjestelmä on huoleton ja huoltovapaa. Paneelit eivät vaadi puhdistusta ja invertterin elinikä on pitkä (arvio 10-15 vuotta). Myymillämme aurinkopaneeleilla on 10 vuoden tuotetakuu sekä 25 vuoden tehontuottotakuu. Invertterin takuuaika on 5 vuotta.

Aito-aurinkopaketin aurinkopaneelien tehontuottotakuu on 25 vuotta ja paneelien tekninen elinikä voi olla jopa 40 vuotta.

Jos sinulla on kysyttävää, laita meille viestiä osoitteeseen energianmyynti@lreoy.fi -autamme mielellämme!